avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... La un eventual control de la ANAF se vor uita si la ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

La un eventual control de la ANAF se vor uita si la cont online?

Salut. Am avut castiguri cu Adsense din 2014 , pe care pana acuma am declarat cu Declaratia 201, dar am inteles ca e mult mai bine sa facturez pe PFA, fiind un venit constant.

La contul meu de Adsense pana acuma am scos Chitantele de plata pe numele meu, dar acuma cum am schimbat datele de facturare pe PFA si Chitantele de plata anterioare s-au suprascris pe PFA. Efectiv orice nume trec la detalii de facturare ala va aparea la toate Chitantele de plata emise pana acuma. Deci as putea sa trec si Regina Elizabeta, ca asa va aparea pe Chitanta de plata din 2015 de ex.

Intrebarea mea este, la un eventual control ANAF o sa vrea sa se uite si in contul meu online sau sunt interesati doar de Chitanta de plata printata si adaugata la Factura?

Alte discuții în legătură

Pfa siteuri de lifestyle pe care rulez google adsense BBalint BBalint Buna ziua. Ma ocup cu siteuri de lifestyle, pe care rulez Google Adsense. Pana anul acesta castigurile din Adsense am declarat prin Declaratia 201, dar mi-a ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de formular 201 alexius86 alexius86 Buna ziua, Am o intrebare la care din pacate nu stiu raspunsul si vreau sa fiu sigur inainte de a ma duce la finante.Am lucrat in 2014 ca freelancer cu ... (vezi toată discuția)