avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie pentru venituri din strainatate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie pentru venituri din strainatate

Am si eu o intrebare referitor la Adsense. Am un PFA pentru siteurile mele, si am si Adsense la care nu m-am inscris ca si PFA ci ca si persoana fizica.
Pentru PFA platesc toate impozitele (16%, CAS, CASS). Pentru Adsense vreau sa declar separat de PFA, deci o voi completa declaratia 201.
Intrebarea mea este, daca la declaratia 201 va trebui sa platesc doar cei 16% pentru stat, sau imi calculeaza si CAS-ul si CASS-ul pentru bani astia? Verifica asta separat, sau e de ajuns ca platesc doar prin PFA? (Teoretic ar trebui sa platesc doar 16%, nu?) - See more at: [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Pfa siteuri de lifestyle pe care rulez google adsense BBalint BBalint Buna ziua. Ma ocup cu siteuri de lifestyle, pe care rulez Google Adsense. Pana anul acesta castigurile din Adsense am declarat prin Declaratia 201, dar mi-a ... (vezi toată discuția)
Plata tva pentru google adsense BBalint BBalint Buna ziua. Am cateva siteuri pe care rulez bannere de la Google Adsense ca si persoana fizica (Nu ca si PFA). Castigurile, care uneori intr-un an au depasit ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 - trebuie depusa pentru veniturile cu retinere la sursa? MonyR2009 MonyR2009 Buna ziua! Stiu ca este o intrebare pusa pe ultima suta de metri, dar astazi am fost informata de aceasta situatie si nu stiu cum sa procedez. Pentru niste ... (vezi toată discuția)