am obtinut o somatie de plata pentru o firma din italia - sentinta din 07.09
tocmai ma pregateam sa solicit emiterea unui titlu executoriu european cand am primit de la debitor o adresa ( prin mail ) prin care am fost anuntat ca in 25.09 a fost declarat in faliment
ce urmeaza ?
mai solicit titlu executoriu european ?
ma insriu pe lista creditorilor cu suma din somatia de plata ?
puteti solicita si titlu executoriu european. cine poate sti unde-si are debitorul patrimoniul! este o masura de siguranta pt. dv. sa va recuperati creanta.
profit de disponibilitatea d-vstra :)
sa inteleg ca pot merge pe 2 cai
1) sentinta definitiva si irevocabila o trimit la tribunalul falimentului din italia
2) titlul executoriu european il trimit la instanta de la sediul societatii -pentru a fi pus in executare
nu am folosit pana acum aceasta metoda a titlului executoriu european ( acum era momentul ) - si as vrea daca aveti experienta in acest domeniu sa ma lamuriti - depun o cerere la instanta care mi-a dat sentinta , sa-mi elibereze un titlu executoriu european
dupa emitere il trimit la instanta competenta de la sediul debitorului cu solicitarea de a-l pune in executare ? si..... astept vesti?
se poate cere tribunalului prin aceeasi cerere cu 2 capete 1 investirea cu formula definitiva si executoriesi 2 eliberarea unui titlu executoriu european ?
Oug 119/2007
ENGFULL
am obtinut o ordonanta de plata in temeiul OUG 119 /2007
dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face cerere de anulare , solicit instantei ... (vezi toată discuția)