avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fisa dosarului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fisa dosarului

Buna ziua. Sint intr-un proces civil pentru anularea unui act. In fisa dosarului scrie cam asa:
Data dosarului........
Data initiala a dosarului........
Materia juridica : civil
Stadiu procesual : fond
Stadii combinate-
Complexitate dosar : 9
Nume complet :c6 civil
Per. Resp. Dosar.....
Data recomandata dosar.....
Tip repartizare fara prim termen : A
Persoane alertabile (judecatori).....
Obiectul principal al dosarului.
Civil-anulare act
Nr. De parti :3
Nr de volume : 1
Motivele repartizarii:
Rejudecare: Nu
(Penal) cam.preliminara incheiata: Nu
(Civil) per.prealabila incheiata: Nu
(Iccj) per. Filtru incheiata:Nu
Parti.......
Documente referitoare la dosar
Tip document:alte cereri.
Intrebarea este . Ce inseamna dupa motivele repartizarii adica ( rejudecare :nu. Penal cam. Preliminara incheiata:nu. Civil per. Prealabila incheiata: nu. Iccj per.filtru incheiata :nu. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai2e , utilizator 10:46, 24 Decembrie 2017
Cele in dreptul carora scrie "nu" inseamna ca nu se aplica dosarului dvs.
Dupa cum ati spus, este un dosar civil.
Din acest motiv scrie "nu" la "Penal" si la "Camera preliminara"
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Decembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
Acelea trebuiau scrise acolo sau nu. Intr-o fisa de dosar apar acele inscrisuri pt ca dosarul meu este civil dar dat fiind faptul ca este civil nu stiu daca trebuiau scrise . Rejudecare NU pt ca nu se rejudeca. PENAL CAM PRELIMINARA INCHEIATA NU . Nu inteleg de ce au fost scrise . Sau sint in curs de solutionare . Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa dosarului ContSters451312 ContSters451312 Buna ziua. Sint intr-un proces civil pentru anularea unui act. In fisa dosarului scrie cam asa: Data dosarului........ Data initiala a ... (vezi toată discuția)
Penal(cam. prealabila incheiata Mihai2e Mihai2e Ce inseamna in fisa dosarului acest continut? Penal cam prealabila incheiata: nu (vezi toată discuția)
Imi poate explica cineva ce inseamna: "cauza se află în procedură de filtru. primul termen de judecată urmează a fi alocat ulterior." cactus cactus Buna ziua, imi poate cineva sa imi explice ce inseamna: \"Cauza se află în procedură de filtru. Primul termen de judecată urmează a fi alocat ulterior.\". ... (vezi toată discuția)