avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Imi poate explica cineva ce inseamna: \"Cauza se află ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Imi poate explica cineva ce inseamna: "Cauza se află în procedură de filtru. Primul termen de judecată urmează a fi alocat ulterior."

Buna ziua, imi poate cineva sa imi explice ce inseamna: "Cauza se află în procedură de filtru. Primul termen de judecată urmează a fi alocat ulterior.". Am un dosar de recurs trimis catre Inalta Curte de prin 2016 si de atunci tot in stadiu acesta este, este normal?
Formulați o contestație privind tergiversarea procesului, în temeiul art 522 Cod Procedura Civilă!
Lucrurile se misca greu la ICCJ nu este vorba doar de cauza dvs .Este vorba despre o procedura in care se verifica daca recursul formulat se incadreaza in motivele de recurs prevazute de lege
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa asta urmeaza pronuntarea? GRECUELA GRECUELA Daca ni s-a cerut un PUNCT DE VEDERE, inseamna ca urmeaza PRONUNTAREA, sau dupa SOLUTIE nu mai urmeaza nimic? Atunci de ce a mai fost cerut PUNCTUL DE ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am câștigat un proces în fond și respectivul a ... danmarian1977 danmarian1977 Buna ziua. Am câștigat un proces în fond și respectivul a făcut apel din 4 .05.2021. De atunci și până în acest moment nu s a stabilit nici măcar ... (vezi toată discuția)
Contestatie la iccj ContSters280210 ContSters280210 In ce situatii se pot face contestatii la ICCJ ? (vezi toată discuția)