avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Nelamurire diploma PFA/II - activitate mai putin ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Nelamurire diploma PFA/II - activitate mai putin comuna in domeniul online

Buna ziua!

Desfasor pe internet si in locatii fizice o activitate mai putin comuna - comentez sporturi electronice (jocuri video jucate la nivel profesionist intre doua echipe cu premii). Pana acum am impozitat veniturile ca proprietate intelectuala.
Doresc sa imi impozitez veniturile din aceasta activitate insa prin infiintarea unei PFA/II. Nelamurirea mea tine de diploma. Nu exista un atestat/o diploma pentru aceasta activitate.
Credeti ca este destul sa obtin o diploma pentru un curs simplu de IT, sau este nevoie ca acel curs sa ateste expres ca pot presta servicii? Nu as vrea sa invat un limbaj de programare complicat doar ca sa imi pot presta serviciul meu, care tine de total altceva. Imi puteti recomanda va rog ce sa fac?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Azer , utilizator 18:32, 25 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Stimata doamna Zaharia, va multumesc frumos pentru raspuns si parere. Nicidecum nu elaborez un program TV, totul este transmis in direct pe anumite platforme online, dar nicidecum nu tine de televiziune.
Certificarile/cursurile trebuie sa fie autorizate de catre Registrul Comertului, prin care sa se specifice expres ca titularul poate sa desfasoare activitati pe baza acestuia, sau este destul sa fie un curs care sa ateste faptul ca exista niste cunostinte in domeniul IT?

Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 25 Decembrie 2017
Azer, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerinte pentru a preda cursuri online confectioncool confectioncool Buna ziua! As dori in viitorul apropiat sa ofer cursuri online pentru o tehnologie de nisa, in programare. Ma intereseaza sa stiu daca este nevoie sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa programator it nelicentiat in domeniu,variante legale Bogdan_pfa Bogdan_pfa Va expun urmatoare situatie, detin un PFA, sunt absolvent de studii superioare,licentiat si as dori sa-mi rotunjesc venitul practicand si activitatea de ... (vezi toată discuția)