avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa comert online cu imbracaminte
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa comert online cu imbracaminte

as vrea sa stiu daca un PFA poate avea ca obiect de activitate comert online, respectiv vanzare de imbracaminte pe un site. sau ar fi nevoie de un SRL
Ultima modificare: Luni, 25 Decembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:55, 25 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine va infiintati un srl cu activitatea principala pe codul CAEN pentru un magazin online este 4791 - Comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.
Va rog sa cititi si informatiile de la adresa www.avocatnet.ro/articol_440...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen la un srl cu activitate de magazin online? Mariaa1695 Mariaa1695 Buna ziua! Vreau sa înființează un SRL cu activitate de magazin online de îmbrăcăminte/încălțăminte outlet. Îmi puteți spune cărui cod Caen ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)