avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... despre pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

despre pensie

sunt pensionar cu pensie militară de serviciu
din martie 2016 lucrez la o instituție specială din învățământ iar din luna noiembrie am primit la leafă mai mult cu 249 lei - nu mi se mai reține contribuția pentru pensie, întrucât sunt pensionar militar - conform noilor reglementări.
Întrebare; ce se întâmplă cu cele 20 de luni pentru care s-a instituția mi-a plătit contribuția la pensie - la CASA DE PENSIE CIVILĂ Brașov?

Alte discuții în legătură

Contributie la c.a.s la angajarea unui pensionar militar Slavu Dan Slavu Dan Sunt pensionar militar, iar acum lucrez din nou. De la 01.01.2018 mi se opreste din nou contributia la fondul C.A.S. Eu primesc pensie de la Casa de pensi a ... (vezi toată discuția)
Salariat pensionar militar gh3gh1 gh3gh1 de la 1 ianuarie 2016 se mai retine contributia de asigurari sociale de 10,5% pentru un pensionar militar cu pensie de serviciu care lucreaza intr-o institutie ... (vezi toată discuția)
Ce contributii se retin pensionarilor din sistemul militar? irina_marieta irina_marieta Buna ziua, in cadrul firmei sunt angajati din anul 2017 salariati care provin din sistemul militar si care beneficiaza de pensii militare, Acestor angajati nu ... (vezi toată discuția)