avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Punct de vedere - Art.130 cod procedura fiscala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Punct de vedere - Art.130 cod procedura fiscala

Am nevoie de un model de punctul de vedere cu privire la constatările organului de inspectie fiscală in materia de TVA si in particular pentru doumente justificative la prestari de servicii (perioada de control: 2010-2014). Multumesc tuturor!

Alte discuții în legătură

Control fiscal aberant mobinstal mobinstal buna ziua, am fost sunat de catre o echipa de control de la Fisc sa ne prezentam pentru un control pentru perioada 2011-2015 . pana aici nimic anormal , ... (vezi toată discuția)
Control fisc alinelena alinelena Buna ,am un control de la fisc si vreau sa stiu ce patesc daca am cumparat de la o firma radiata fara sa stiu ?Va multumesc! (vezi toată discuția)
Gresit declaratia tva:(( ioana2685 ioana2685 s-a intamplat din graba ...am uitat sa trec achizitiile scutite de taxe in decontul de tva ....#-o:-/ ce mai pot face acum ????? multumesc (vezi toată discuția)