avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contestatie NUP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contestatie NUP

Acum 3(trei ani) mi-a fost talharit apartamentul in care locuiesc. In acelasi timp au fost sparte mai multe apartamente in zona.
Mi-au fost furate mai multe bunuri, dar de valoare mai mare este un calculator si un telefon mobil.
Dupa 3 ani, adica saptamana trecuta ,am primit o hartie de la Parchetul din localitatea de domiciliu , prin care am fost anuntata ca au prins hotii,dar ca i-a scos de sub urmarire penala si au primit doar o amenda(administrativa).
Din acea hartie reiese:ori procurorul nu a citit dosarul, ori l-a citit dar a "omis" anumite lucruri, pentru ca , in timp ce la celelalte parti vatamate enumera bunurile furate cu lux de amanunte(pana si o sticla de bautura este mentionata) la mine scrie "telefon mobil si alte bunuri".
Sa inteleg ca "alte bunuri " inseamna calculatorul ............?
Vreau sa fac o contestatie in termenul legal de 20 de zile de la primirea hartiei de la parchet.
Va rog sa ma ajutati cu un model de contestatie, si sa ma indrumati unde trebuie sa o trimit.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:29, 15 Octombrie 2009
http//www.mpublic.ro.recursuri/2008_penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura si termene contestare n.u.p. ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Am primit azi o rezolutie de neincepere a urmaririi penale la o plangere formulata de mine. Inteleg ca am la dispozitie 20 de zile pentru a ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului tyar tyar Buna!As dori sa stiu daca este un termen legal pentru depunerea unei plangeri impotriva rezolutiei procurorului prin care mi se refuza dreptul de conducere.Va ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente geogxg88 geogxg88 In data de 12.08.2012 am fost lovit cu o sticla in cap provocandu-mi leziuni ce au necesitat 7-8 zile ingrijiri medicale. D-nul procuror a analizat dosarul si ... (vezi toată discuția)