avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Transformare boxa in spatiu comercial
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Transformare boxa in spatiu comercial

Buna ziua,
Care sunt cerintele legale pentru transformarea unei boxe de la demisol in spatiu comercial (birou pt firma). E nevoie de acordul asociatiei? Nu exista modificari la exteriorul cladirii.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dana_maria1984 , utilizator 09:09, 6 Ianuarie 2018
Boxa reprezinta parte comuna
Dispozitia in vigoare prevede ca proprietarul nu poate schimba destinatia si aspectul partii comune fara acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari
In speta supusa discutiei ,este obligatoriu acordul individual al proprietarilor si al asociatiei de proprietari
Partea comuna de imobil poate fi exclusiv utilizata de catre un proprietar prin incheierea de contract de inchiriere
Atentie sporita la eventualele modificari tehnice ex energie electrica deoarece in subsolul tehnic nu poate fi instalata retea energie electrica 220V
Buna ziua,

Boxa e proprietate personala, inscrisa in CF. Se aplica acelasi lucru? Multumesc frumos!
Buna ziua,

E posibil va rog sa ma lamureasca cineva? Daca boxa e inscrisa in actul de proprietate, ce pasi trebuie urmati pentru schimbarea destinatiei acesteia (de ex. in birou).

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asccensor-nu folosim da platim???? alexmada alexmada buna,as dori sa intreb si eu ceva legat de ascensor:luna aceasta ne-am trezit 8 familii,parterul si et 1,ca trebuie sa platim pentru reparatii si service ... (vezi toată discuția)
Modificare instalatie electrica hotarata doar de presedinte si administrator Adi_01 Adi_01 Buna ziua, Am descoperit in subsolul blocului doua persoane care lucrau la instalatia electrica .La intrebarea fireasca _ce faceti si cu acordul cui?_ au ... (vezi toată discuția)
Instalare lumina in boxe narciisa narciisa Buna seara, In asociatia din care fac parte ma confrunt cu urmatoarea situatie, pentru care as avea nevoie de raspunsul dumneavoastra. Acum cativa ani ... (vezi toată discuția)