avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hg 905/2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hg 905/2017

Buna seara!

Am o nelamurire cu privire la transmiterea in Revisal a actelor aditionale; potrivit Hg. 905/ 2017 modificarea functiei si a altor elemente se transmite in Revisal anterior producerii modificarii, modificarea salariului, insa in termen de 20 de zile lucratoare de la data aplicarii modificarii.
In cazul in care prin acelasi act aditional se modifica atat functia cat si salariul, ce termen ar trebui respectat? (Anterior producerii modificarii sau termenul de 20 zile lucratoare?).
Tind spre - anterior producerii modificarii - si asta pe principiul ca mai bine mai devreme decat mai tarziu.
Mi se pare sau aceste prevederi se cam bat cap in cap?
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: mrac , utilizator 08:31, 27 Decembrie 2017
Trebuie respectate ambele termene ... insa transmiterea o puteti face pentru ambele modificari anterior producerii modificarii functiei.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional schimbare salar si fractiune de norma Strong Strong Dorim sa schimbam prin act aditional durata muncii si salariul pentru un angajat. Se poate face retroactiv, cu 01.11.2018? Mai e valabil cu cele 20 de zile? ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu din 01.01.2018 larisalaly larisalaly Buna ziua, Legat de modificarea salariului brut in contextul mutarii contributiilor de la S la A am inteles, avem timp pana pe 31 martie 2018 dar Daca am ... (vezi toată discuția)
Data aditional cim Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna ziua! Ce data ar trebui sa aiba un aditional modificare salariu incepand cu data de 01.04.2018? Stiu ca dupa HG 905 se transmite in revisal in 20 de zile ... (vezi toată discuția)