avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bar la 3 metri de scoala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bar la 3 metri de scoala

Ce pot face daca langa Scoala la 3 m distanta este un bar la care se joaca si jocuri si functioneaza fara nici o probleme.Cui ma pot adresa si este corect sa primeasca autoritatie si cu program de functionare pana la ora 23 fara acordul vecinilor?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:28, 27 Decembrie 2017
Primariei care a eliberat autorizatia de dunctionare in locatia respectiva, conducerii scolii, inspectoratului scolar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acorduri deschidere bar kimberly1 kimberly1 1.Pentru deschiderea unui bar este necesar acordul vecinilor. In cazul in care vecinul este doar locatar si nu proprietar, se cere acordul acestuia? 2.Se ... (vezi toată discuția)
Deranjati de vecini DUDUCEA DUDUCEA Vecinul meu si-a amplasat un chiosc in interiorul curtii sale, la o distanta de 10 metri de portile sale şi 4 metri de geamurile si usa mea. Deranjant este ... (vezi toată discuția)
Bunã ziua,am nevoie de acordul vecinilor daca amplasez un container ... strazi1 strazi1 Bunã ziua,am nevoie de acordul vecinilor daca amplasez un container fast-food pe terenul meu?! Daca funcționează până la ora 22:00? Mulțumesc! (vezi toată discuția)