avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acorduri deschidere bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acorduri deschidere bar

1.Pentru deschiderea unui bar este necesar acordul vecinilor. In cazul in care vecinul este doar locatar si nu proprietar, se cere acordul acestuia?
2.Se acorda autorizatie de deschidere in cazul in care la o distanta mai mica de 50 m de locatie, functioneaza scoala generala-gradinita?
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: kimberly1 , utilizator 23:01, 29 Martie 2015
Buna seara,

1. Acordul il da de regula proprietarul, in cazul in care imobilul este locuit de un chirias, ii solicitati acestuia sa il instiinteze pe prop..

2. Primaria in raza careia se afla spatiul in care urmeaza sa deschideti barul, va poate da informatiile corecte.

Succes!
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradinita la parterul blocului si curte de joaca in fata blocului stefanelul stefanelul Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc la etajul 1. La parter functioneaza o gradinita cu aprox. 30-50 de copii. In fata blocului, inclusiv si sub balconul meu, este ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor luckysherrif luckysherrif Buna, Acum 4 luni de zile am investit aproximativ 30.000 euro intr-un spatiu comercial din centrul pietonal al orasului cu intentia de a deschide o cafenea. ... (vezi toată discuția)