avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Fisiere piratate/fara licenta
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Fisiere piratate/fara licenta

Buna ziua, as dori sa intreb daca este LEGAL, nu daca exista riscul "sa imi bata politia la usa", pur si simplu daca este legal sa descarci filme sau alte fisiere de pe site-uri torrent? De asemenea, daca este legal sa ai pe calculator windows fara licenta? Toate acestea pentru uz personal, necomercial
Ultima modificare: Miercuri, 27 Decembrie 2017
simleuan, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:34, 27 Decembrie 2017
Nu, nu e legal, dar hotul neprins e negustor cinstit. In alte tari organizatiile pentru drepturi de autor ameninta cu procese in drept civil si trimit note de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare software personal Theviktory Theviktory Buna ziua, Sunt intreprindere individuala si am creat un soft pe care doresc sa il inregistrez in vederea dobandirii drepturilor de autor pentru a-l putea ... (vezi toată discuția)
Descarcare filme de pe site-uri de tip rapidshare, fileserve, etc. MirelaVV MirelaVV Buna seara, Imi cer scuze daca va deranjez, dar as avea si eu nevoie de un raspuns cat mai avizat in legatura cu legalitatea descarcarii de filme( carti, ... (vezi toată discuția)
Computer cu fisere audio/video fara licenta arakys arakys In cazul in care avem in computerul personal de acasa fisiere audio/video/executabile fara licenta, se incalca vreo Lege ? Deci nu vindem, nu imprumutam, nu ... (vezi toată discuția)