avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Comercializare software personal
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Comercializare software personal

Buna ziua,
Sunt intreprindere individuala si am creat un soft pe care doresc sa il inregistrez in vederea dobandirii drepturilor de autor pentru a-l putea vinde ulterior. Intrebarea este: trebuie sa dovedesc cadrul legal in care a fost conceput software-ul si anume calculator cu licenta si limbaj de programare cu licenta? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:54, 28 Noiembrie 2017
Sunteti obligat sa nu fi folosit/folositi programe piratate. Nu cred ca trebuie sa dovediti asta, hotul neprins e negustor cinstit. Il puteti inregistra la Biblioteca Nationala de Programe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie instalare software sevenx sevenx Buna ziua, Mi s-a propus de catre o firma privata un contract in urma caruia sa ma ocup de mentenanta hardware si software a calculatoarelor utilizate. Fiind ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui soft nelicentiat muscaa muscaa Buna ziua, Care sunt riscurile la care ma supun atunci cand folosesc un soft nelicentiat?? (de exemplu o platforma de forum IPB,vBulletin etc. ) ? (vezi toată discuția)
Utilizare programe fara licenta Brokeru22 Brokeru22 lucrez la o institutie publica, si din numarul total de calculatoare jumatate nu au licenta pt windows-ul folosit. nici un calculator nu are licenta pt ... (vezi toată discuția)