alexchiciu a scris:
elena_mky a scris:
cred ca eliberarea deciziilor depinde de fiecare barou in parte. anul trecut avand in vedere ca examenul a fost sustinut la inceputul lunii decembrie, deciziile au venit spre sfarsitul lunii ianuarie. daca luam cazul asta, in mod normal ar trebui sa ni le dea si noua in 2 saptamani maxim. maine intentionez sa sun la barou. am sa revin cu informatii...sper eu sa fie bune caci m-am cam plictisit acasa.
asteptam cu interes. buba e ca intre timp tot ce apare este luat de stagiarii de anul trecut care sunt inca multi in cautare deoarece si ecart-ul dintre examene este mic....de aceasta data....
Am discutat ieri,21 octombrie cu o parte din avocatii Baroului Galati despre acest punct de vedere si mi s-a spus ca,de regula,deciziile se dau in cel mult o luna si jumatate de la finalizarea examenului dar,ca,se intarzie un picut din cauza organizarii examenului de definitivat in noiembrie.Astfel incat,Barourile care au fost subcomisii la examenul de intrare in profesie,respectiv,Baroul Galati,Baroul Iasi,Baroul Bucuresti,Baroul Brasov,Baroul Timisoara,etc,vor emite deciziile pana pe data de 10 noiembrie 2009.