avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii la un contract de mandat tip asigurat- ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii la un contract de mandat tip asigurat- pensionar

care sunt contributiile la un contract de mandat tip asigurat- pensionar la limita de varsta care nu doreste recalcularea pensiei , renumeratia neta lunara este stabilita in AGA
Ultima modificare: Miercuri, 27 Decembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 11:57, 7 Februarie 2018
N-are importanta daca doreste sau nu recalcularea pensiei, datoreaza toate contributiile din 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii sociale si impozit Fireball Fireball Buna ziua, in asociatia noastra de proprietari presedintele asociatiei si cenzorul sunt remunerati pe baza unui contract de mandat incheiat cu Asociatia ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei pentru stagiile realizate dupa pensionare afi1956 afi1956 Intrebare simpla si sper clara.La 52 ani, in anul 2008 am iesit la pensie, beneficiind de gr.I .Dupa un timp m-am angajat cu carte de munca la privat . Pot ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de pensie la limita de varsta daca platesc contributiile din mana? sim60 sim60 Buna seara, sper sa ma puteti ajuta cu o informatie: nu mai lucrez din luna martie, iar la acea data aveam 29 ani si 3 luni de cotizare; ca sa pot primi pensie ... (vezi toată discuția)