avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copii

Buna ziua ! In urma cu un an am terminat cu procesul de divort instanta stabilind ca minorii in varsta de 2 ani respectiv 4 sa ramana la domiciliul mamei si stabilindu-mi un program de vizita de un wekend la mine si unu la ea...ideea este ca de o luna nu mai doreste sa imi incredinteze copii respectiv imi ingradeste dreptul de a-i vizita nemaipunand la socoteala si faptul ca anu acesta de Craciun trebuia sa fie la mine...ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:29, 28 Decembrie 2017
Buna ziua
Sa va adresati unui executor judecatoresc
Daca si atunci va impiedica va puteti adresa parchetului cu plangere penala.
1.Executor judecatoresc
2.Sesizare protectia copilului
3.Plangere penala 379
4.Plangere penala nerespectarea sentintelor judecatoresti
5.Metode de constrangere prin penalitati

Toate simultan.

Care este motivul pentru care nu mai vrea sa dea copii la program?
O executare silită ar fi necesară.
E.bine sa va grăbiți pentru ca problemele sa nu se aprofundeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Alinconstantin Alinconstantin Bună ziua,as dori sa știu dacă nu mai trimit pensia alimentara prin posta și transmit mamei ca pensia o sa o dau copilului la finalul zilei de ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor eugen1974 eugen1974 sunt divortat si am un copil cu handicap grav ce instanta a hotarat sa ramana la mama fiind si asistentul ei personal,am dreptul la vizita de doua ori pe luna ... (vezi toată discuția)
Copii, divort, drepturile si obligatiile parintilor Clear Clear Buna ziua, doresc sa aflu un raspuns la urmatoarea situatie: Parinti divortati, 2 copii, mama are custodia copiilor, tatal are drept de vizita 1 data la 2 ... (vezi toată discuția)