avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde pot găsi arhivele maternității spitalului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde pot găsi arhivele maternității spitalului Brancovenesc?

Bună ziua,

M-am născut la spitalul Brancovenesc, demolat din ordinul soților Ceaușescu in 1986. Doresc sa știu dacă s-a păstrat arhiva maternității și unde anume o pot găsi? Vreau sa aflu ora la care m-am născut. Cui ma pot adresa? Arhivele statului ar fi o soluție?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Soffy , utilizator 23:50, 27 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-va :
Direcţia Arhivelor Naţionale ale Municipiului București  
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: smban@arhivelenationale.ro
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in perioada 1986 - 1989, am lucrat ca inginer stagiar ... sorincioca sorincioca Buna ziua, In perioada 1986 - 1989, am lucrat ca inginer stagiar in cadrul Antreprizei de Constructii Industriale Bucuresti - Brigada de Constructii ... (vezi toată discuția)
Arhive cărți de muncă veronica dinu veronica dinu Unde pot gasi Cartile de munca : 1. Industria Bumbacului \"Zefir\"- din Iancului. 2. Industria Stofe de Mobila din Ghencea. (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu unde se afla arhiva societatii acumulatorul ... daniela bumbac daniela bumbac Buna ziua, As dori sa stiu unde se afla arhiva societatii Acumulatorul SA si ICME . Va rog mult sa ma ajuati! Multumesc! (vezi toată discuția)