avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare CIM cetatean moldovean, angajator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare CIM cetatean moldovean, angajator persoana fizica

Ce acte trebuie sa contina dosarul ce trebuie depus la ITM cand inregistrezi pentru prima data un CIM angajat cetean moldovean si angajator persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:32, 28 Decembrie 2017
Am incercat sa depun dosarul la ITM Bucuresti, nu l-au primit pentru ca este incomplet, asa au mentionat fara insa sa vrea sa imi spuna ce anume lipseste. Dosarul continea:
procura notariala pentru a reprezenta angajatorul persoana fizica
-copie CI , eu ,angajator, angajat
-copie pasaport angajat (are viza de sedere in scop de munca )
-certificat fiscal angajator
-contract printat
-stik revisal

1. Incepand cu data de 01.01.2011 nu se mai inregistreaza la inspectoratele teritoriale de munca, contracte individuale de munca si nu se mai depun acte privind executarea, modificarea, suspendarea si executarea acestora. Acestea se transmit in format electronic, in registrul general de evidenta a salariatilor, conform HG nr.905/2017.

2. Actele necesare depunerii pentru prima data a Registrului Salariatilor sunt:
- adresa depunere REVISAL (2 exemplare);
-copie certificat de inregistrare a societatii ;
-copie carte de identificare imputernicit;
- fisier revisal salvat pe CD, stick .
Ultima modificare: Joi, 28 Decembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc
Aceste prevederi le cunosc si eu, dar este vorba de angajator persoana fizica....
Ultima modificare: Joi, 28 Decembrie 2017
Ellyna_Legal, utilizator
Acelasi lucru este si pentru o persoana fizica care angajeaza , cu mentiunea ca in loc de copia certificatului de inregistrare a societatii se depune copie de pe CI/BI persoanei fizice angajatoare.
Nu se depune certificat fiscal al angajatorului?

Alte discuții în legătură

Primul salariat al unei firme Viovas Viovas buna ziua. in cazul unei firme care n ua amai avut salariati pana acum, cum procedez cu depunerea Revisalului, cat dureaza procedura la ITM, stie cineva? Merci (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, VA ROG MA AJUTATI CU PROCEDURA OPERAŢIONALĂ GENERALĂ COMPLETARE SI TRANSMITERE - ... REVISAL (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut la angajarea primilor salariati? carmenbn carmenbn Din 01.10 dorim sa angajam 3 salariati.Ce trebuie facut?Se intocmesc contracte de munca si se merge cu ele la ITM?Ce alte documente sunt necesare?Nu avem ... (vezi toată discuția)