avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Clauza Abuziva?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Clauza Abuziva?

"In cazul încetării contractului la inițiativa clientului sau din cauze imputabile acestuia, Clientul va plați o suma reprezentând valoarea abonamentului înmulțita cu numărul de luni ramase pana la expirarea perioadei minime contractuale a sim-ului respectiv, la care se adaugă daune-interese in cuantum de 100 euro pentru fiecare cartela sim de voce mobila in cazul activării unor pachete de tip Business Open 3, Business Open 7, Business Open 11, Business Open 14,respectiv 250 euro in cazul activării oricăror alte pachete de tip Business Open, daune ce vor fi calculate pentru fiecare cartela SIM activată prin prezentul act adițional sau prin cele ulterioare încheierii acestuia."

Partea cu daune-interese ma intereseaza daca este considerata o clauza abuziva, contractul fiind incheiat intre o societate si Orange Romania.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 14:12, 29 Decembrie 2017
societatile nu pot fi supuse unor clauze abuzive
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
romibaro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange adga adga Buna ziua, In Noiembrie 2017 am facut un contract cu Orange pe un abonament ME43 langa care am cumparat si un telefon Iphone 8, abonamentul fiind pe 24 ... (vezi toată discuția)
Reziliere abuziva contract de telefonie mobila dgeorgescu dgeorgescu Acum 3 luni am incheiat un abonament nelimitat la un operator de telefonie mobila. In contractul incheiat intre mine si ei se specifica faptul ca sunt minute ... (vezi toată discuția)
Modificare / reziliere contract telefonie mobila Maryan107 Maryan107 Buna ziua, Am un contract de telefonie mobila incheiat cu firma \\\\"Portocaliu\\\\" de mai multi ani de zile. In urma cu 1 an abonamentul urma sa ... (vezi toată discuția)