avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Contract sponsorizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Contract sponsorizare

Buna ziua! Niste rude care au o firma doresc sa imi faca un contract de sponsorizare, eu fiind student. Dar din cate am citit pe internet nu se poate deoarece suntem rude. Este adevarat? Ce altceva se poate face pentru a putea sa primesc o parte de impozitul lor pe venit?

Alte discuții în legătură

Sponsorizare și redirecționare Petrovic Petrovic Sunt PFA în regim real și cu TVA; am depus declaratia unica pe 2019, nu am facut sponsorizare si nu am redirectionat cei 2%. Vreau sa va intreb, mai pot ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare luc7v luc7v Am infiintat recent un ONG, suntem 5 membri fondatori. Este permisa o sponsorizare de la o firma la care patronul este ruda cu un membru fondator? Stiu ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)