avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna seara,

Va adresez o intrebare in numele unei cunosti te .

Ea este angajata full time la o companie, contract individual de munca de peste 5 ani. De 12 luni pe langa venitul din salar, are dat in chirie cu contract legal, inregistrat ANAF un apartament. Apartamentul este proprietate personala, a platit taxe ANAF pentru cele 12 luni de zile.
Intrebarea este urmatoarea:

La indemnizatia crestere copil se calculeaza 85% din salariul obtinut ca si angajat si se calculeaza si 85% din veniturile obtinute din chiria declarata la ANAF ? Daca pretul chiriei era de 300€ / luna, se calculeaza indemnizatie 85% si din cei 300€?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Îndemnizatie creștere copil 2018 Daniel0310 Daniel0310 Buna ziua! Soția mea este însărcinată în 3 luni si momentan este angajată full time, si i s a oferit posibilitatea să se angajeze part time (4 ore pe ... (vezi toată discuția)
Daca am mai multe locuri de munca primesc indemnizatie de 85% din toate veniturile salariale? FELICSMED FELICSMED Buna ziua, Eu sunt un tanar foarte activ, am doua locuri de munca full time. Intrebarea mea este: - in cazul in care iau eu concediu paternal voi primi 85% ... (vezi toată discuția)
Venituri obtinute din strainatate si indemnizatie crestere copil Cristina0Fl Cristina0Fl Buna ziua, Din ianuarie 2015 am inceput sa obtinut venituri din strainatate ca freelancer(persoana fizica). Aceste venituri le voi declara la Fisc prin ... (vezi toată discuția)