avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie casa cuplu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie casa cuplu

Buna! Daca eu si prietenul meu avem facuta temelia unei casei deja pe numele lui(plus terenul pe numele lui, teren primit prin concesiune de la primarie), dupa ce ne vom casatori si continuam constructia casei, proprietatea va fi pe numele amandurora?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
Lavynya21, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lavynya21 , utilizator 04:07, 29 Decembrie 2017
buna seara,
Actele vor fi pe numele lui dar dumneavoastra veti avea dreptl LEGAL la jumatate din contravaloarea partii care se va construi DUPA casatorie.
Pentru partea construita inainte, ca sa fiti amandoi linstiti, e bine ca prietenul sa mearga sa dea o declaratie noratiala prin care sa arate care este aportul dumneavoastra (cota de aport)
Vă mulțumesc mult pt răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate Ioanaa_lucia Ioanaa_lucia Buna seara!eu și prietenul meu construim o casa împreuna.Aceasta casa este construită pe un teren care este pe numele mamei lui.Intrebarea mea este:ce ... (vezi toată discuția)
Drept proprietate aev aev Buna ziua, Dreptul de proprietate asupra unei case nou construite apartine exclusiv proprietarului terenului? Prietenul meu doreste sa cumpare un teren pe ... (vezi toată discuția)
Drepturi dupa mostenire iulianaclaudia iulianaclaudia Buna ziua !Concubinul meu are act de mostenire pe un teren iar noi dorim sa construim o casa dar am inteles ca femeia/barbatul nu poate avea niciodata vreun ... (vezi toată discuția)