avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Transfer alocație și schimbarea custodiei comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Transfer alocație și schimbarea custodiei comune

Buna ziua,
Am rugămintea să mă îndrumați și pe mine privind alocația fiului meu, pe care nu o pot recupera de la fostul meu soț.
Alocația este virata in fiecare luna în contul fostului, iar el nu ii transfera banii copilului in cont. Cum pot sa fac sa recuperez acești bani?
A 2 a întrebare este referitor la decăderea din drepturile părintești pentru a nu mai avea custodie comună așa cum a făcut când am divorțat.
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
tgrut, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot ataca in instanta o hotarare judecatoreasca din romania, eu locuind in spania alexia2006 alexia2006 Buna ziua Locuiesc in Spania de mai multi ani, impreuna cu fiul meu. Acum 2 ani, am hotarat sa ma despart de fostul meu sot, asa ca am intentat proces de ... (vezi toată discuția)
Divort cu un minor de 3 ani. AdanaC AdanaC Sunt despartita in fapt de viitorul fost sot din 22 ian. 2010. De cad copilul avea 10 luni. Anul acesta, pe 13 ianuari am bagat divort. ne luptam pt custodia ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi Mada3108 Mada3108 Bună ziua. In aprilie 2021 am lăsat copiii la tatal lor pt ca am plecat la munca in străinătate, cu contract. Avem custodie comuna iar copiii au domiciliul ... (vezi toată discuția)