avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adoptie persoana majora
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adoptie persoana majora

Buna ziua. In cazul in care o persoana de nationalitate germana vrea sa ma adopte,eu avand dubla cetatenie romano-germana,cum va recunoaste statul roman aceasta adoptie? In Germania inca se mai fac adoptii cu drepturi restranse,ceea ce permite pastrarea relatiilor cu rudele de sange. Imi voi pierde cetatenia romana si toate drepturile in Romania? Vreau sa specific ca tatal meu natural traieste in Romania si s-ar putea ca peste cativa ani sa aibe nevoie de ingrijire...voi mai putea eu sa i-o ofer ca fiica naturala?
va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
gaby_riff, utilizator

Alte discuții în legătură

Adoptie germania alissia246 alissia246 Buna ziua. Am o cunostinta care a fost adoptata in Germania de tatal vitreg (sotul mamei),cu acordul dat prin notariat al tatalui natural,aici in Romania.Prin ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie romana-germana was81 was81 Buna seara, locuiesc in Germania de 8 ani si indeplinesc toate conditiile de-a obtine si cetatenia germana, Intrebarea mea este -daca mi se ofera ... (vezi toată discuția)
Adoptie cu efecte restranse ddana1rodd ddana1rodd Buna ziua! As dori sa stiu daca o pers care acum 45 de ani a fost adoptata cu efecte restranse mai are in prezent calitatea de mostenitor a parintilor ... (vezi toată discuția)