avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reinnoirea permisului de sedere temporara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reinnoirea permisului de sedere temporara

Buna ziua. Ma numesc Popescu Claudiu, casatorit de 5 ani cu sotia mea de cetatenie filipineza. In aprilie anul urmator, 2018. ii va expira permisul de sedere in Romania, deci va trebui sa fie reinnoit , dar nu voi putea apilca pentru permis de sedere permanent intrucat sotia a lipsit mai mult decat termenul legal prevazut de lege, adica a lipsit 3 ani din tara. Va rog sa-mi spuneti , sa ma indrumati daca : 1. Trebuiesc prezentate aceleasi documente ca la prima infatisare pentru dobandirea permisului de sedere pe 5 ani. si.2: expirandu-i permisul in 4 aprilie ea se poate intoarce cu cel putin o luna pentru a procesa viitoarele documente in vederea obtinerii unui nou permis pe 5 ani? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Durata necesara pentru obtinerea cetateniei romane Malii Malii Buna seara, Sunt cetatean sarb si stau in Romania de 8 ani de zile, dintre care de 3 ani detin permisul de sedere de lunga durata. Mi-as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Casatorie mihai62 mihai62 romanca casatorita,in Tunisia, cu un tunisian. ce drepturi are sotul,tunisian,in Romania?poate cere cetatenie,casatoria este recunoscuta in Romania?ce alte ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere pe termen lung pentru sotie leomard14 leomard14 Buna ziua. Sunt casatorit cu sotia mea(care este din America de sud)de 10 ani si avem si un copil impreuna .Copilul are si cetatenie romana.Sotia are permis ... (vezi toată discuția)