avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie

romanca casatorita,in Tunisia, cu un tunisian. ce drepturi are sotul,tunisian,in Romania?poate cere cetatenie,casatoria este recunoscuta in Romania?ce alte drepturi mai are?
Cel mai recent răspuns: mihai62 , utilizator 20:14, 14 Decembrie 2016
Pana la cetatenie este cale lunga. Cetatenia se poate obtine dupa 5 ani de la data obtinerii dreptului de sedere permanenta. Deocamdata ar putea obtine o rezidenta- un permis de sedere, daca indeplineste toate conditiile prevazute de lege. La ce fel de drepturi va referiti?
ma refer la dreptul de a calatorie cu sotia in Romania,ii trebuie viza?casatorie este recunoscuta In Romania,trebuie inregistrata undeva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Permis de rezident djalpha djalpha Ma numesc Lelia si sunt cetatean roman si sotul meu este cetatean tunisian Suntem casatoriti de patru luni insa casatoria a fost facuta in Tunisia nefiind ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean tunisian nicole4370 nicole4370 as vrea sa stiu ce acte ii trebuiesc atat lui ca tunisian cat si mie ca romanca, avand in considerare ca va avea loc casatoria in Romania. in cat timp poate ... (vezi toată discuția)