avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ESTE LEGAL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ESTE LEGAL

am fost inculpat intr o cauza la curtea de apel buc si la primele 3 termene a fost judecator sa zice judecatorul X la al 4 lea termen in locul jud X A VENI UN ALT JUD Y CARE A JUDECAT DOSARUL PINA LA FINAL INSA NU EXISTA NICI O INCHEIERE LA DOSAR PRVIND ACEST SCHIMB DE JUDECA tori EU AM FOST CONDAMNAT cu suspendare mai pot face ceva tinind cont de ce v am aratat ca s a intimplat cu judecatorii
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:00, 29 Decembrie 2017
Art.354 Cod procedura penala ~ Compunerea instanței ~ spune asa: (2) Completul de judecată trebuie să rămână același în tot cursul judecării cauzei. Când acest lucru nu este posibil, completul se poate schimba până la începerea dezbaterilor.(3) După începerea dezbaterilor, orice schimbare intervenită în compunerea completului atrage reluarea dezbaterilor.
Art.392 Cod procedura penala ~ Deliberarea ~ spune asa: (1) La deliberare iau parte numai membrii completului în fața căruia a avut loc dezbaterea.
Daca s-au respectat cerintele expuse mai sus, atunci nu prea mai aveti ce face sau invoca. Daca cauza a fost judecata in prima instanta puteti declara apel. Acum, depinde ce urmariti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecatorul RANYAtrans RANYAtrans Daca pe parcursul judecari cauzei fond Judecatori s au schimbat de 4 ori Al 4 judecator in 4 termene a inchis cauza si a pronuntat sentinta Fiind la primul ... (vezi toată discuția)
Cum poate parasi judecatorul cauza in timpul judecatii ? pop sorin pop sorin Speta: Proces penal, judecatorul X judecat 6 termene. La al 7-lea termen, Kinder Surprise: apare alt judecator ! Nu e vb de incompatibilitate sau ... (vezi toată discuția)
Judecator promovat ciurli_si_burli ciurli_si_burli Ce se intampla in cazul in care un judecator este promovat la o instanta superioara si se schimba astfel judecatorul care judeca un caz/dosar penal? (vezi toată discuția)