am fost inculpat intr o cauza la curtea de apel buc si la primele 3 termene a fost judecator sa zice judecatorul X la al 4 lea termen in locul jud X A VENI UN ALT JUD Y CARE A JUDECAT DOSARUL PINA LA FINAL INSA NU EXISTA NICI O INCHEIERE LA DOSAR PRVIND ACEST SCHIMB DE JUDECA tori EU AM FOST CONDAMNAT cu suspendare mai pot face ceva tinind cont de ce v am aratat ca s a intimplat cu judecatorii
Art.354 Cod procedura penala ~ Compunerea instanței ~ spune asa: (2) Completul de judecată trebuie să rămână același în tot cursul judecării cauzei. Când acest lucru nu este posibil, completul se poate schimba până la începerea dezbaterilor.(3) După începerea dezbaterilor, orice schimbare intervenită în compunerea completului atrage reluarea dezbaterilor.
Art.392 Cod procedura penala ~ Deliberarea ~ spune asa: (1) La deliberare iau parte numai membrii completului în fața căruia a avut loc dezbaterea.
Daca s-au respectat cerintele expuse mai sus, atunci nu prea mai aveti ce face sau invoca. Daca cauza a fost judecata in prima instanta puteti declara apel. Acum, depinde ce urmariti.
Judecatorul
RANYAtrans
Daca pe parcursul judecari cauzei fond
Judecatori s au schimbat de 4 ori
Al 4 judecator in 4 termene a inchis cauza si a pronuntat sentinta
Fiind la primul ... (vezi toată discuția)