avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am condus fãrã permis dar sunt în timpul școlii de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am condus fãrã permis dar sunt în timpul școlii de șoferi, am dat sala în aprilie. Ce pedeapsă risc?

Am condus fãrã permis și sunt în școalã, am dat sala în aprilie, Întrebarea mea este ce pedeapsã o sã primesc și dacã mai pot sã mai dau de permis.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 18:33, 29 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa dati examen, pana la ramanearea definitiva a hotararii.
Daca o sa fiti condamnat urmeaza sa vi se anuleze permisul obtinut.
Faptul ca urmaseti cursurile unei scoli de soferi poate sa constituie circumstante atenuante. La fel si in cazul in care obtineti permisul, mai ales daca se intampla la scurta distanta de data savarsirii faptei
Riscul cel mai mare este sa fiti condamnat la plata unei amenzi penale sau inchisoarea cu suspendare.
Instanta poate totusi sa dispuna si amanarea plicarii pedepsei sau renuntarea la aplicarea pedepsei. Or sa fie avute in vedere toate circumstantele reale si personale
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal, conducerea unei masini fara permis Alin.... Alin.... Buna ziua!!! Mai aveam 2 zile si dădeam sala, si m-am urcat la volan si ma prins politia, mi-au facut dosar penal, acum am luat sala si mai am o luna pana ... (vezi toată discuția)
Am condus fara a poseda permis si fiind sub influenta alcoolului pampam00 pampam00 buna am si eu o intrebare. am condus fara a poseda permis de conducere, sub influenta alcoolului am intrat intr-un copac, avand o alcoolemie de 1.27mg in ... (vezi toată discuția)
Prins conducand fara permis ku990 ku990 Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie . M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)