Buna ziua!!!
Mai aveam 2 zile si dădeam sala, si m-am urcat la volan si ma prins politia, mi-au facut dosar penal, acum am luat sala si mai am o luna pana dau orasul.... înca nam primit citatie.
Credeti ca mă va afecta la oras ? ( apar în data de baza la ei )
AvTudor_com
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Chiar daca luati examenul, permisul sa fie anulat,in cazul unei condamnari, potrivit OUG 195/2002 art 114 alin 1 lit f.
Nu o sa fie anulat daca se va dispune renuntarea la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei.
Cateva circumstante atenuante s-ar putea retine: ati facut cursurile unei scoli de soferi, avand un anumit grad de pregatire. Daca reusiti sa luati examenul ar putea din nou sa fie un element pozitiv. pericolul social la data savarsirii se dovedeste ca era redus stapanind bine teoria si practica.
La examen nu vad de ce nu v-ar lasa sa participati. Nu le este permisa participarea persoanelor condamnate pentru anumite categorii de infractiuni. Dvs nu sunteti condamnat la acest moment
Mergeti in continuare sa sustineti examenul, depuneti la dosar dovezi ca ati facut scoala de soferi si ca urma sa sustineti examenul, depuneti si permisul daca luati examenul, poate reusiti sa obtineti o solutie de renuntare la urmarire penala.