avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie. Am un copil nascut pe 1 mai 2016, si dorind sa ma intorc la munca, angajatorul mi.a zis ca ma da in somaj pe motiv ca desfiinteaza postul pe care il ocupam. Eu intesntionez sa mai fac un copil si intrebarea mea este : - pot beneficia de ccc daca nasc dupa terminarea somajului? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gianina111 , utilizator 18:05, 31 Decembrie 2017
Cand terminati somajul si care ar fi data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil ?
Cornel Vasile a scris:

Cand terminati somajul si care ar fi data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil ?

In somaj intru din 20 ianuarie si data probabila a nasterii este 1 octombrie. Citisem despre o lege cum sa trebuie sa ai 12 luni muncite in 24 de luni? Nu s.a aporbat? Multumesc ! Un an nou fericit!
Ultima modificare: Duminică, 31 Decembrie 2017
Gianina111, utilizator
Cornel Vasile a scris:

Am uitat sa precizez ca fac 3 ani in marite de cand sunt incadrata in campul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil gabrielsolon gabrielsolon buna ziua , am o intrebare : in februarie 2016 am terminat concediu crestere copil iar firma unde am lucrat a intrat in aprilie 2016 in faliment ,acum daca ... (vezi toată discuția)
Ccc-luna tatalui Piccolina83 Piccolina83 Mi se termina concediul de maternitate pe 26 decembrie.As vrea ca prima luna sa o ia sotul,insa acesta nu mai munceste de 1 an jumatate.Dupa ce s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)
Ccc al doilea copil Andrrreea Andrrreea Buna ziua, am si eu o intrebare , ma aflu in ccc , copilul are 1an si 3 luni, ccc mi.a fost acordat in cadrul ultimului an de liceu si primul an de facultate , ... (vezi toată discuția)