avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LEGEA 153/2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LEGEA 153/2017

Buna ziua. Am cateva intrebari legate de art 29 din L 153/2017:
1. Daca personalul didactic auxiliar din invatamant nu este mentionat in articol, inseamna ca NU are dreptul la cumul functii?
2.Personalul care a fost angajat in cumul functii cu mult inainte de aparitia acestei legi ... va fi demis?
3.Acest articol se poate aplica retroactiv?
Cel mai recent răspuns: adriadna , utilizator 13:11, 31 Decembrie 2017
Legea speciala (Legea 153/2017) se completeaza cu legea generala (Codul Muncii) .

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Legea nu are efect retroactiv, potrivit art.15 alin.2 din Constitutie.
Multumesc pentru raspuns, insa tot nu stiu ce se va intampla cu cei care lucreaza in cumul functii de ceva ani
Ultima modificare: Duminică, 31 Decembrie 2017
adriadna, utilizator
Probabil vor ramane in continuare cu acest cumul.
Multumesc.Un An Nou cu bucurii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de funcții în sistemul bugetar remuspr remuspr Bună ziua ! Este legal cumulul de funcții în sistemul bugetar , după apariția Legii 153/2017 , și pentru ce funcții ? Mulțumesc frumos . (vezi toată discuția)
Spor stabilitate invatamant ptr cadre didactice auxiliare 2017 ContSters444307 ContSters444307 Buna ziua, Sunt cadru didactic auxiliar (laborant) de pe data de 13 septembrie 2007 intr-un colegiu tehnic. Conform legii actuale a salarizarii in invatamant ... (vezi toată discuția)
Dacă optez pt indemnizația doctorat pierd gradul i? andamanea andamanea Bună ziua! Sunt doctor în filologie din 2012. În 2013 am echivalat doctoratul cu gradul I, având deja gradul II. Puteți sa mi spuneți dacă după noua ... (vezi toată discuția)