avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posibilitati valorificare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posibilitati valorificare teren

Dovedind cu acte am obtinut conform legii 18 un teren de ~8000mp (in prezent cadastrat si intabulat pe numele meu). Alaturat si alipit acestuia, mai exista un lot de ~2000mp pe care l-au detinut inaintasii mei, lucru dovedit cu acte intr-un proces cu Primaria in care solicitam cateva suprafete de teren, proces pe care l-am castigat. Nu am putut insa intra deocamdata si in posesia terenului de 2000mp. Aici exista doua mici constructii care au apartinut unei foste uzine. Una complet dezafectata, cu peretii sparti si alta de ~30mp achizitionata de un fost Primar si reconditionata cu banii Primariei. In incercarea acestuia de a intra cu forta in posesia celor 2 terenuri mentionate, a cazat in aceasta casuta niste rromi care au rupt gardul de separare intre cele doua terenuri, au construit ilegal un cotet pe terenul de 8000mp(care e pe numele meu), au adus catei...Eu platesc anual impozitul la terenul de 8000mp, am facut plangere la Politie, dar fiind vorba de interesele Primarului , a fost clasat dosarul...Intre timp, terenul de 2000mp a fost trecut de Primarie in circuitul civil. Problema principala este ca nu pot valorifica terenul de 8000mp din cauza acestor rromi cu tot "tabietul" lor. Ce pot sa fac ca sa-i alung pe acestia ca sa pot instraina lotul de 8000mp?

Alte discuții în legătură

Teren fara cale acces AC AC Buna ziua! Am cumparat in 2005 un teren intravilan, am construit casa si acum asteptam cu mare alai astfaltarea:). Numai ca strada este privata. Suntem 8 ... (vezi toată discuția)
Coproprietate cote parti Catala Catala Buna ziua, Va supun atentiei urmatorul caz: In urma unei iesiri din indiviziune au rezultat 4 loturi pentru trei proprietari.Unul din loturi a ramas in ... (vezi toată discuția)
Gradina impartita pe 3 loturi - titluri de proprietate false/neconforme labuscapaul labuscapaul Buna ziua, am urmatoare speta: Gradina impartita pe 3 loturi ( 346,347,348) – titluri de proprietate falsificate/neconforme Avand in vedere ca pana acum nu ... (vezi toată discuția)