avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Încasarea sigură a contravalorii unui apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Încasarea sigură a contravalorii unui apartament

Vreau sa vand un apartament.Care ar fi conditia de plata cea mai sigura pentru mine, pe care sa o introduc in contractul de vanzare-cumparare si care sa-mi permita incasarea fara probleme intr-un cont bancar?
Ultima modificare: Luni, 1 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:43, 1 Ianuarie 2018
Dacă prețul e mai mare de 50.000 lei, oricum nu poate fi achitat decât prin virament bancar.
Se va specifica acest lucru in contract, in ziua semnării, cumpărătorul va depune banii in contul dvs, urmând să prezentati notarului documentul bancar din care să rezulte că prețul a fost achitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans imobil Mihai. 13 Mihai. 13 Ce suma maxima se poate da sub forma de avans pentru locuință, sub forma de înțelegere bilaterala. Fără a merge la notar sau a face virament bancar (vezi toată discuția)
Doresc tranzactie fara risc Neali Neali Buna dimineata. Am facut tranzactii imobiliare la viata mea. Dar mi se pare ca acum s-a schimbat cate ceva. Voi vinde un imobil. Nu se mai poate da cash? ... (vezi toată discuția)
Vanzare prin virament bancar. cum ma asigur ca cumparatorul vireaza banii Tiberiu25 Tiberiu25 Bună ziua. Vand un apartament. Cumpărătorii au banii in banca o parte si fac transfer bancar. Restul cash. Cum se procedeaza la notar? Semnăm actele pe ... (vezi toată discuția)