avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale scutiri leg.448/2006
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

scutiri leg.448/2006

O persoana(sotia) detine certificat de handicap L.448/2006,i s-a cerut de la primarie sa prezinte extrasul de carte funciara pentru justificarea proprietatii.Nu a prezentat acest extras.Daca in caz ca-l va prezenta ,si daca ea:
1.- nu figureaza cu proprietate numai sotul ei ca si proprietar
2.-daca proprietatea (cladirea sau terenul aferent) nu apar inscrise la Oficiul de Cadastru.
Intrebarea mea este,in aceasta situatie mai beneficieaza de scutire la impozite,din moment ce nu poate justifica ca este proprietar sau coproprietar,dar totusi plateste impozitele aferente?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:38, 1 Ianuarie 2018
Daca contribuabilul nu face dovada legala ca detine calitatea de proprietar asupra bunului imobil ,logic temeinic si legal ca nu va putea beneficia de facilitatea exonerarii de la achitare impozit bun imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat handicap leg.448/2006 ana55 ana55 O persoana detine certificat de handicap L.448/2006,in extrasul de carte funciara nu figureaza ca si proprietar sau coproprietar,deci nu este cladirea si ... (vezi toată discuția)
Identitate coproprietar marshanna marshanna Buna ziua, Sunt co-proprietar al unei locuinte. Partea cealalta a fost vanduta fara stirea mea catre o alta persoana a carei identitate (inafara de nume) nu o ... (vezi toată discuția)
Certificat handicap leg.448/2006 ana55 ana55 Sotia a avut la primarie scutire la impozit pentru cladire si curte cf.cod fiscal 2016,dar a decedat in luna Mai an crt .Intrebarea mea este ,trebuie sa ... (vezi toată discuția)