avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eliberare condiționată, înainte de termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Eliberare condiționată, înainte de termen

Soțul meu are de ispășit 7 luni pe Franța (a avut 2 imigranți în camion) .A ispășit deja o lună jumătate, este la regim de detenție semideschis, face instruire școlară și alte activități, a făcut cerere pentru muncă sub formă de voluntariat( încă nu i s-a acceptat ) și nu are antecedente penale (nici măcar de circulație) .Există posibilitatea eliberarii condiționate? Dacă da, după ce perioadă și ce acte sunt necesare ? Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 1 Ianuarie 2018
Arsene Vasilica, utilizator
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 01:05, 2 Ianuarie 2018
Din cate cunosc trebuie sa execute minim jumatate din pedeapsa, atunci cand nu este recidivist.
Celelalte conditii sunt apropiate de cele din legislatia romaneasca. Sa arate ca s-a indreptate si se poate reintegra in societate, Demonstreaza aceasta prin prin programele educative si sociale la care participa in penitenciar, munca, lipsa sanctiunilor, pastrearea legaturii cu familia, etc
Cel mai bine este sa luati legatura cu un avocat din Franta
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2018
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare detinut ancuta butnaru ancuta butnaru AM AUZIT CA PERSOANELE CONDAMNATE IN REGIM DE DETENTIE SEME-DESCHIS POT FI ANGAJATE DE S,C SI DE PERSOANE FIZICE .EU AM FIRMA CU MAI MULTI ANGAJATI DAR AM ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la regim inchis la regim semideschis vdeny vdeny Buna ziua, sotul are o condamnare de 7 ani, din care mai are de executat cel putin (pana la data eliberarii conditionate) 2 ani 8 luni si 11 zile. ... (vezi toată discuția)
Regim de detentie letty_2009 letty_2009 buna ziua. As dori daca poate sa ma lamureasca cineva daca la regimul de detentie deschis,o persoana care lucreaza are posibilitatea sa vina acasa sambata si ... (vezi toată discuția)