avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silită
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silită

Ca urmare a unei hotărâri judecătorești instanța a decis că una din părți sa o despagubeasca pe cealaltă. Partea care ar trebui sa o despagubeasca pe cealaltă nu are serviciu, bunuri ( deci nu poate sa plateasca ). Ce se poate face pentru ca partea despăgubita sa isi primească ceea ce a hotărât instanța ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:40, 3 Ianuarie 2018
Daca nu are nimic, nu aveti ce executa, Puteti incerca din cand in cand cate un act de executare, poate se va angaja sau va dobandi vreun bun.
Fac acest lucru de 2 ani, sentința lui include si 2 ani de închisoare cu suspendare . Nu cunosc domeniul juridic, dar nu cred ca nu exista vreo ,, portiță "" prin care el sa plateasca pentru infracțiunea facuta intr un fel. În cazul de fata putem deveni cu toții infractori si asa legea nu are ce sa ne faca.
Daca nu are bunuri mobile/imobile si/sau venituri nu aveti cum sa obtineti vreo despagubire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Andreyy Andreyy Buna, am fost victima unei agresiuni in care am avut nevoie de 55 de zile de ingrijiri medicale,iar tribunalul a decis ca agresorul trebuie sa imi plateasca ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata daune morale, consecinte de natura penala adelinaromina adelinaromina Buna ziua. Sotul meu a fost parte civila in procesul in care se judeca condamnarea ucigasului tatalui sau. In proces el a cerut daune morale.Procesul s-a ... (vezi toată discuția)
Partaj si penal Marius00E Marius00E Buna seara.Am si eu o intrebare,v-as fi recunoscator,ma scuzati de deranj. Parintii mei au divortat din 2015 dupa 31 de ani de casatorie deoarece tatal meu ... (vezi toată discuția)