avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

detin o cota parte dintr-un teren dar platesc impozit anual pt tot terenul pentru ca sunt singurul proprietar cunoscut . celelalte parti au apartinut unor persoane acum decedate. vreau sa reconstitui istoria acestui teren ca sa ma pot descarca de sarcini. ce sa fac.

Alte discuții în legătură

Ce înseamnă ,,se vinde cotă indiviza de 6/7 dintr-un imobil''? se poate delimita prin individualizarea unei încăperi din totalul imobilului? Elzorab Elzorab Bună seara! Va rog sa imi spuneti ce inseamna din punct de vedere legal expresia cuprinsă într-un act de vanzare- cumparare \"se vinde cotă indiviza de ... (vezi toată discuția)
Plata impozit teren agricol extravilan.penalitati macvio53 macvio53 Am fost instiintat de catre primarie ca am de platit o suma apreciabila reprezentand impozitul si penalitatile din 2007 pana in prezent pentru un titlu de ... (vezi toată discuția)
Rol agricol pentru teren indiviziun? mariapopescu mariapopescu Terenul in indiviziune este trecut doar in rolul unuia dintr cei doi comostenitori,mentionati pe titlul de proprietate.Asa este procedura sau trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)