avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa poluare

Buna! Proprietarul autoturismului care a achitat taxa de poluare in 2008,a vandut autoturismul in 2010,apoi a decedat,in urma lui au ramas doi urmasi minori,minori si in 2018.
Se poate recupera taxa de poluare achitata de tata fara certificat de mostenitor,doar pe baza certificatelor de nastere si dovada ca sunt urmasi( beneficiaza de pensie de urmasi)?
Nu s.a deschis succesiune deoarece nu erau bunuri.
Si alta intrebare: in normele metodologice de restituire taxa scrie ca e nevoie de copie dupa certificatul de inmatriculare ..e valabila copia dupa certificatul de inmatriculare al celui ce a cumparat masina(actualul proprietar) sau cel vechi ,in care e numele celui ce a achitat taxa?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2018
abc62, utilizator

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de poluare in 2018 vali53 vali53 In august 2008 am cumparat impreuna cu sotul meu un autoturism nou, La inmatriculare s-a platit taxa de poluare pe numele sotului. In 2010 sotul a decedat si ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu autoturism cu proprietar decedat madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, In cazul in care proprietarul autoturismului este decedat pot recupera mostenitorii, respectiv sotia supravietuitoare taxa de mediu? Dupa ... (vezi toată discuția)
Cerere pt recuperare taxa poluare K-nndy K-nndy Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute cu ceva informatii despre ce trebuie sa contina cererea pentru recuperare taxa poluare? Am inteles ca model nu vrea nimeni ... (vezi toată discuția)