avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa de poluare in 2018
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa de poluare in 2018

In august 2008 am cumparat impreuna cu sotul meu un autoturism nou, La inmatriculare s-a platit taxa de poluare pe numele sotului. In 2010 sotul a decedat si in urma succesiunii sunt unic mostenitor bunuri pasive si active. Ca urmare am reinmatriculat autoturismul pe numele meu. Va rog spuneti-mi daca am dreptul sa cer restituirea taxei de poluare,depunand la dosar toate copiile dupa actele pe care le-am amintit. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vali53 , utilizator 13:44, 23 Ianuarie 2018
restituire taxa de poluare in 2018

vali53
Utilizator
09:19, 23 Ianuarie 2018
In august 2008 am cumparat impreuna cu sotul meu un autoturism nou, La inmatriculare s-a platit taxa de poluare pe numele sotului. In 2010 sotul a decedat si in urma succesiunii sunt unic mostenitor bunuri pasive si active. Ca urmare am reinmatriculat autoturismul pe numele meu. Va rog spuneti-mi daca am dreptul sa cer restituirea taxei de poluare,depunand la dosar toate copiile dupa actele pe care le-am amintit. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa poluare abc62 abc62 Buna! Proprietarul autoturismului care a achitat taxa de poluare in 2008,a vandut autoturismul in 2010,apoi a decedat,in urma lui au ramas doi urmasi ... (vezi toată discuția)
Oug 52/2017 cu privre la restituirea taxelor auto umircea2015 umircea2015 Referitor la OUG 52/2017, Tatal meu care a detinut un autoturism Logan cumparat in anul 2008 si pentru care a platit o taxa de poluare in valoare de 1095 lei, ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca la vanzarea autoturismului meu cumparatorul plateste sau nu taxa de mediu ? CatalinCD CatalinCD Buna ziua. In Iulie 2008 tatal meu cumpara un autoturism nou din magazin pe care il inmatriculeaza pe persoana fizica. Dupa decesul sau, eu devin ... (vezi toată discuția)