avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Taxa de vizionare pentru o proprietate ?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Taxa de vizionare pentru o proprietate ?

Buna ziua , este legal ca un agent imobiliar sa ceara o suma de bani pentru vizionarea unei proprietati ? Sau exista o suma maxima pe care acesta o poate cere ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:08, 2 Ianuarie 2018
Exista un comision pe care agentia imobiliara il percepe la incheierea unui contract de vanzare cumparare sau inchiriere pt un imobil aflaat in portofoloil agentiei respective.Nu cred ca varianta cu o taxa solicitata doar pt o vizionare este prea des folosita in mod cert nu va obliga nimeni sa o acceptati sau sa acceptati cuantumul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vizionare apartament ContSters153565 ContSters153565 Buna, ma numesc Nadia ,de curand am cumparat un apartament an decembrie mai precis iar azi a primit mama un telefon de la o agentie ca o da an instanta ca nu a ... (vezi toată discuția)
Probleme agentie imobiliara korina1979 korina1979 Buna ziua! Am vizionat in apartament prin intermediu unei agentii imobiliare. Cand am ajuns la apartament, am fost rugata sa semnez contractual de vizionare, ... (vezi toată discuția)
Comision agentie imobiliara alexandrak alexandrak Buna ziua! Doresc sa imi cumpar un imobil prin prima casa. Nu am dorit sa apelez la agentii, si am cautat eu pe internet oferte de vanzare. Am gasit un ... (vezi toată discuția)