avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract comodat cu drept de subinchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract comodat cu drept de subinchiriere

O persoana juridică X a cărei activitate este suspendată de instanța pt un an deține o clădire care este închiriată .Aceasta societate incheie un contract de comodat cu drept de subînchiriere cu o alta societate Y.Cum trebuie sa procedeze societatea X proprietara a clădirii cu chiriașul? Sa-l notifice ca in baza contractului de comodat emis începând cu data de ....factura de chirie o va primi de la societatea Y sau cum?Se încheie contract nou de închiriere între societatea Y si chiriaș?
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2018
Mari2018, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alemih9207 , utilizator 21:14, 11 Ianuarie 2021
Se va incheia un contract de inchiriere intre societatea Y si terta persoana (chirias), insa societatea x nu primii banii din chirie, ci societatea Y
Buna seara! Am si eu nevoie de un răspuns de la un cunoscător,dacă se poate ! Vreau sa îmi fac o frizerie pe IF,am semnat un contract de comodat ,dar nelămurirea mea este : detin 2 scaune de frizerie si l-am amenajat în asa fel încât sa mai vina o alta persoana lângă mine....nelămurirea mea este,pot subinchiria scaunul acestei persoane ? Care sunt demersurile? Am nevoie de aceasta clauza în contractul de comodat? Va mulțumesc, sper ca m-am făcut înțeleasă,sper ca am formulat corect...Va mulțumesc! O seara frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa îmi fac o frizerie pe if Alemih9207 Alemih9207 Buna seara! Am si eu nevoie de un răspuns de la un cunoscător,dacă se poate ! Vreau sa îmi fac o frizerie pe IF,am semnat un contract de comodat ,dar ... (vezi toată discuția)
Bun confiscat Mari2018 Mari2018 Buna ziua!O societate X proprietara a unei clădiri are încheiat un contract de comodat cu o alta societate Y.Societatea Y (având drept prevazut in ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)