avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa îmi fac o frizerie pe IF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa îmi fac o frizerie pe IF

Buna seara! Am si eu nevoie de un răspuns de la un cunoscător,dacă se poate ! Vreau sa îmi fac o frizerie pe IF,am semnat un contract de comodat ,dar nelămurirea mea este : detin 2 scaune de frizerie si l-am amenajat în asa fel încât sa mai vina o alta persoana lângă mine....pot subinchiria scaunul altei persoane(unei persoane terțe) ? Proprietarul trebuie sa ii facă si lui contract de comodat la fel ca și mie? Sau Am nevoie de aceasta clauza în contractul de comodat? Care sunt demersurile?Va mulțumesc, sper ca m-am făcut înțeleasă,sper ca am formulat corect...Va mulțumesc! O seara frumoasa
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:35, 12 Ianuarie 2021
Fiecare persoana care va presta la fiecare scaun va semna cu proprietarul spatiului cate un contract separat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat cu drept de subinchiriere Mari2018 Mari2018 O persoana juridică X a cărei activitate este suspendată de instanța pt un an deține o clădire care este închiriată .Aceasta societate incheie un ... (vezi toată discuția)
Pf ofera in comodat unei firme un spatiu (cu drept de subinchiriere). se poate ca firma sa subinchirieze spatiul altor pf? Veridis Quo Veridis Quo Buna ziua Am o dilema care suna cam asa: >PF ofera in comodat un spatiu unei firme cu drept de subinchiriere stipulat in contract >Firma ofera in ... (vezi toată discuția)
2 firme, acelasi punct de lucru amalia2009 amalia2009 Buna ziua, O firma care a inchiriat un spatiu pt a-l folosi ca si sediu social si punct de lucru poate primi in acel spatiu inchiriat o alta firma pentru ... (vezi toată discuția)