avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de domiciliu

Buna seara,
Am o intrebare sunt noua aici... Deci in seara de Crăciun pe la ora 10:00 un prieten de familie tot se certa cu soția lui si la trimis la mine acasa Du te la aia stai acolo si tot asa... Soția lui este bolnavă de plămânii.. Asa si el daca tot ii zicea du te la aia si astea a venit la mine acasa am baut un pahar de vin... Și intr o fracțiune de secundă intra ea in casa mea a sărit la bătaie la fata mea la mine.. fata mea făcând sport de contact.. (judo si tenis) a sarit si ea dar constienta ca e beată fata mea a lăsat o mai moale si dupa a luat o sotul ei la pumni a luat o acasa si a vrut să bage cuțitul în cumnatul ei..Fata mea are 15 ani și să lăudat la rudele ei si la ale mele ca mi a batut fata. A venit ambulanță... ea era beata si doctori iau spus sa o ia la spital si nu a vrut Ca nu putea sa se ridice... Asa sa dus la doctor a doua zi la spital si a scos medico legal... poate sa mi faca mie ceva sau pot sa depun eu violare de domiciliu nu am decat o poza cu mine când sunt zgariata pe fata...??

Alte discuții în legătură

Ce ma asteapta ? Ceclan  Daniel Ceclan Daniel Salutare ! am fost sunat de catre un prieten sa il duc acasa in data de 07.01.2010 in jurul orei 8.30 pm , si cand am ajuns la locul respectiv, l am luat pe el ... (vezi toată discuția)
Caz vatamare corporala conopida conopida Buna ziua! As dori opinia dvs in legatura cu urmatoarea situatie: Ma aflam intr-o seara in caminul unde sunt cazat, la un coleg, impreuna cu cativa ... (vezi toată discuția)
Legitima aparare sau nu ? Ceclan  Daniel Ceclan Daniel Salutare ! am fost sunat de catre un prieten sa il duc acasa in data de 07.01.2010 in jurul orei 8.30 pm , si cand am ajuns la locul respectiv, l am luat pe el ... (vezi toată discuția)