avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ce pași să urmez in continuare?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ce pași să urmez in continuare?

Buna seara.
Doresc niste sfaturi pentru a ști ce să fac mai departe.
In noaptea de revelion am fost rănit de un dispozitiv de aruncare artificii montat de către o persoana necunoscuta în mijlocul mulțimii care participau la revelion 2018 in piata George Enescu.
Acel dispozitiv a aruncat o petarda luminoasă care mi-a intrat intre gulerul gecii și gât și a explodat provocandu-mi leziuni post combustii ale regiune laterocervicala stânga și perforație timpanică , acest diagnostic fiind pus de către medicii de la spitalele Floreasca și Colțea .
Intrebarea mea este:
Pot depune plângere împotriva organizatorilor , poliției, jandarmeriei pentru că au permis accesul cu astfel de dispozitive in mijlocul mulțimii ?
Pot deschide un proces pentru tragerea la răspundere a organizatorilor cat si solicitarea de daune morale cât și materiale?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Problema casti pentru copiat !!! CrissMGC CrissMGC Buna ziua, Revin si eu cu o chestiune ce probabil va va mira... Am postat aici intrucat nu am stiut unde altundeva s-ar incadra mai bine aceasta ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale sa ma aleg cu puscarie nevinovat - vatamare corporala zic actele individului ContSters171401 ContSters171401 Stimati cititori, Sunt interesat daca cineva ma poate ajuta cu informatii legate pentru prescriere in cazul vatamarii corporale Sunt anchetat de 3 ani de ... (vezi toată discuția)
Articole interesante Iulian MANEA Iulian MANEA Am observat ca nu este deschisa nici o discutie pe aceasta tema, asa ca am facut-o eu. Astazi mi s-a parut interesant articolul scris in Dilema veche de ... (vezi toată discuția)