avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Vreau sa stiu daca sotul meu poate beneficia de indemnizația pentru cresterea copilului daca in ultimii 2 ani inainte de nasterea acestuia a muncit pe teritoriul german . Copilul urmeaza sa se nasca in august 2018 dar intentionam sa ne intoarcem in Romania in iunie 2018. Intrebarea mea este urmatoarea.. sunt suficiente 2 luni lucrate in Romania inainte de nasterea copilului pentru a beneficia de indemnizatie? Daca nu sunt suficiente de cate luni sunt nevoie ? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2018
Ankanckutza, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului simona_deiac simona_deiac Buna ,am si eu o intrebare si totodata o nelamurire, trebuie sa nasc peste o luna,momentan sunt la sotul meu in Germania si o sa nasc aici,am muncit in ultimii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as avea nevoie de niste răspunsuri va rog! urmează ... Dana333. Dana333. Buna ziua! As avea nevoie de niste răspunsuri va rog! Urmează să nasc în august 2023, iar în ultimele 24 de luni as avea lucrate 8 luni in Germania, și ... (vezi toată discuția)
Obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului amales amales buna ziua ,va rog sa imi ziceti daca pot obtie prenatal in romania daca am muncit in germania 2 ani dar in aprilie am venit in romania in aprilie si atunci ... (vezi toată discuția)