avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! As avea nevoie de niste răspunsuri va rog! ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! As avea nevoie de niste răspunsuri va rog! Urmează ...

Buna ziua! As avea nevoie de niste răspunsuri va rog!
Urmează să nasc în august 2023, iar în ultimele 24 de luni as avea lucrate 8 luni in Germania, și 4 luni de șomaj luat în Romania, după întoarcerea în țară, pe baza veniturilor din Germania. Șomajul acesta este dat de statul român, deci probabil este impus impozitului in Romania. Întrebarea mea este daca beneficiez de indemnizație creștere copil, sau va trebui să mă și angajez o lună sau 2 in Romania? Care este perioada minima in care trebuie sa am venituri impozabile in Romania ( pe lângă veniturile din Germania)pentru a beneficia pentru indemnizația de creștere copil?(șomaj sau angajare)

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Ankanckutza Ankanckutza Vreau sa stiu daca sotul meu poate beneficia de indemnizația pentru cresterea copilului daca in ultimii 2 ani inainte de nasterea acestuia a muncit pe ... (vezi toată discuția)
Voi beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? ContSters244341 ContSters244341 Buna ziua m-am angajat si eu de doua luni si acum am aflat ca sunt gravidabeneficiez si eu de prenatal ?Daca nu beneficiez cum fac pot sa ma intorc la servici ... (vezi toată discuția)