avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita cont bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita cont bancar

Buna seara, am si eu o intrebare. Am o persoana care ar vrea sa stie, avand probleme cu legea, in caz ca o sa il execute silit daca o sa aibe dreptul la contul bancar al mamei. Ca sa explic mai bine, mama sa l-a adaugat la banca sa aiba dreptul sa scoata bani de acolo oricand. Este posibil ca sa ii puna sechestru pe acei bani? Sau nu este ca si cum ar fi intr-un cont pe numele lui?
Cel mai recent răspuns: stefy9527 , utilizator 15:54, 3 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inteleg ca este doar imputernicit sa utilizeze contul. In aceasta situatie nu va putea fi poprit contul respectiv.
Am inteles, da, este doar imputernicit la acel cont. Deci nu o sa aiba nimeni dreptul? Dar in acelasi timp nu a putut sa il imputerniceasca la banca fara ca el sa fie prezent. Au cerut sa fie si el prezent cu buletinul in original, nu au acceptat copie de pe buletin. Dar nu cred ca are treaba asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Plata prin cec pensie de intretinere pentru minor ContSters379576 ContSters379576 Un părinte nerezident dorește să-și achite pensia de întreținere pentru minor, dar nu o poate contacta în nici un fel pe mama acestuia. La telefonul ... (vezi toată discuția)
Imputernicire cont bancar jackiss jackiss Buna ziua. Am urmatoarea problema: cineva plecat in strainatate are cont bancar in Romania, la CEC. Cum poate sa ma imputerniceasca pe conturile sale fara sa ... (vezi toată discuția)